autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Salata delicioasa

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
un piept de pui, o telina, zeama de lamaie, 3 cepe albe, otet, 4-5 linguri maioneza, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe si se taie cuburi.
Telina se da pe razatoarea marunta si se stropeste imediat cu zeama de lamaie.
Ceapa taiata juliene se marineaza 15 minute in otet cu sare( sa fie acoperita cu otet) Se strecoara si se amesteca cu celelalte ingreiente.Se condimenteaza dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata delicioasa cu surimi

Salata delicioasa cu surimi

Legumele fierte se taie in cuburi,adaug surimi si ouale tocate marunt,branza topita data pe razatoare,boabele

9 voturi    9 comentarii
30 min
Salate reci
Salata delicioasa

Salata delicioasa

Cartofii ii curatam si-I taiem cubulete. Branza, rosia si gogosarul le taiem tot cubulete. Prazul

21 voturi    8 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

    Reteta asta sigur o voi incerca.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • un piept de pui
  • o telina
  • zeama de lamaie
  • 3 cepe albe
  • otet
  • 4-5 linguri maioneza
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Reteta asta sigur o voi incerca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Placinta de pui (kotopita)