Pieptul de pui, taiat cubulete, se caleste in unt fara sa se rumeneasca.
Ceapa taiata juliene, se opareste in baitz obtinut din: o parte otet si doua parti apa (se adauga piper, sare,foaie de dafin)
Ciupercile feliate, se incorporeaza cu pieptul de pui, ceapa strecuratea si maioneza. Se condimenteaza dupa placere. Se serveste rece in cupe, cu frunze de salta verde.
P.S. in lipsa ciupercilor marinate, se pot folosi cuperci proaspete, oparite in baitzul in care s-a oparit ceapa
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii