Pieptul de pui, taiat cubulete, se caleste in unt fara sa se rumeneasca.
Ceapa taiata juliene, se opareste in baitz obtinut din: o parte otet si doua parti apa (se adauga piper, sare,foaie de dafin)
Ciupercile feliate, se incorporeaza cu pieptul de pui, ceapa strecuratea si maioneza. Se condimenteaza dupa placere. Se serveste rece in cupe, cu frunze de salta verde.
P.S. in lipsa ciupercilor marinate, se pot folosi cuperci proaspete, oparite in baitzul in care s-a oparit ceapa
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii