autor:

Anonim

» » Aperitive

salata din vinete proaspete

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
vinete, ulei, ceapa, rosii proaspete, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele se toaca cu satarul de lemn, se amesteca cu o lingura de lemn, turnand ulei, putin cate putin, pana se albesc. Se adauga sare si ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata din vinete proaspete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vara cu dovlecel

Salata de vara cu dovlecel

Se spala dovlecelul, nu se decojeste, in schimb se taie rondele. Se elimina astfel codita. Se pune

2 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive
Chiftelute de cartofi cu branza

Chiftelute de cartofi cu branza

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat

11 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Vinetele sunt foarte bune si cu ustururoi presat, cui ii place, in loc de ceapa. Langa o salata de ardei copti sunt sublime!

  • Fara foto

    Michael , 21 iulie 2009

    Nu coci mai intai vinetele proaspete? Sau sunt proaspat scoase din congelator?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Adaug si putina zeama de lamaie...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

titza (Chef de cuisine)

Vinetele sunt foarte bune si cu ustururoi presat, cui ii place, in loc de ceapa. Langa o salata de ardei copti sunt sublime!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Placinta cu vinete, rosii si cascaval