Se aleg 2 pepeni galbeni, medii si foarte bine copti. Se spala si se sterg. Se taie in jumatate in asa fel incit sa formati 4 cupe. Daca nu stau, se taie la baza putin din coaja. Se curata de seminte. Al treilea pepene se curata, iar miezul se taie cubulete. Intr-un castron se amesteca compotul de fructe exotice (ananas,mango,etc.), banana taiata rondele, kiwi-ul taiat cuburi, feliile de mandarina,cuburile de pepene, vinul, votca si esenta. Se lasa cam 10-15 min, pina lasa zeama si se patrund fructele, apoi sev pune compozitia in cupele de pepene galben.
Se serveste rece, ornata cu topping si eventual frisca. Pentru efect se adauga umbrelute de hirtie etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii