Daca doriti sa preparati rapid aceasta salata puteti folosi fasole si ciuperci din conserva. De obicei eu folosesc fasole bonduelle.
Intrun bol se asaza legumele in straturi. Incepem cu fasolea verde fiarta bucati mici. Urmeaza rosiile taiate felii si castravetii taiati rondele. Peste aceste straturi se pune ceapa taiata rondele si ciupercile feliate. Se presara patrunjel verde tocat marunt, se pun rondele de ardei gras si masline, fara samburi.
Peste fiecare strat de legume se pun frunze de salata fasii.
Separat, se prepara un sos din maioneza, mustar, suc de lamaie, sare si piper, dupa gust. Se toarna sosul peste salata. Se serveste ca atare sau langa rulada de carne ori chiftelute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii