autor:

Anonim

» » Aperitive

salata in aspic

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
salata de pasare,aspic,salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata in aspic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crema de branza cu boia si ceapa rosie

Crema de branza cu boia si ceapa rosie

Tocati ceapa rosie cubulete marunte; Adaugati laptele cu boia si sare intr-un vas pe foc si amestecati

4 voturi    1 comentariu
5 min
Aperitive
Tarta vegetala cu dovlecei si vinete

Tarta vegetala cu dovlecei si vinete

Intr-o tigaie caliti ceapa tocata cu usturoiul(eu l-am lasat intreg)cu 2 linguri de ulei;caliti la

6 voturi    3 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Ar fi buna daca ar fi trecute cantitati cat de cat.

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Este una din cele 2130 de "retete" facute ad-hoc, la repezeala, pentru concurs. Ca sa va convingeti, cititi, va rog, si celelalte "retete" ale dumneaei!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    ''Foarte interesanta reteta ta'', nu se intelege nimic, salata de pasare dar ce este? Cum se prepara, dar cata cantitate, trebuie sa le dau dreptate lui michael si tradaro, reteta este incompleta!

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

      tradaro, ai perfecta dreptate. Am semnalat si eu aceste nereguli la administratie si mi s-a raspuns ca nu au timp sa verifice retetele. Foarte trist...

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Nu stiu cine este Luminita Porcaru care este pe locul 1 cu 2133 de retete. In majoritatea retetelor postate nu s-a specificat cantitatile de ingrediente folosite. La Modul de preparare este lipsa cu desavarsire procesul de preparare prin care trec ingredientele mentionate. Toate retele sunt foarte superficiale si nu respecta nici macar cele mai elementare reguli standard de preparare. De aici se poate trage concluzia ca Luminita Porcaru are pile la Gustos.ro pentru ca i se trec cu vederea foarte multe inadvertente. Luminita Porcaru a urmarit cantitatea de retete postate si nu s-a gandit ca este necesar sa aiba si calitatea retetelor. Conteaza foarte mult felul cum este redactata o reteta si mai ales mentionarea specificatiilor care sunt strict necesare la Modul de preparare, nu mai amintesc de faptul ca trebuiesc precizate cantitatile cu care se opereaza in procesul de preparare al retetelor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • salata de pasare,aspic,salata verde

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ar fi buna daca ar fi trecute cantitati cat de cat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute de post