autor:

Fara foto

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Salata orientala de post

Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Liliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 borcan maioneza de post, 1 kg cartofi, 1 legatura ridichi, 1 legatura ceapa verde, 1 salata verde, 300 g masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja. Dupa ce s-ua fiert se lasa la racit, apoi se curata de coaja si se taie cubulete mijlocii.
Intr-un castron se pun cartofii, ceapa, salata, maslinele, ridichiile taiate rondelute, se sareaza, se pipereaza,se adauga 1-2 lingurite cu otet apoi se adauga maioneza.
Se da castronul la rece.
Pofta buna1
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata orientala de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Salata orientala(Post)

Salata orientala(Post)

Cartofi cu tot cu coaja ai punem la fiert 35-40 de minute____Ai scoatem si ai lasam sa se raceasca

11 voturi    3 comentarii
1h
Retete de post
Salata Orientala (de post)

Salata Orientala (de post)

Se spala, curata si se pun cartofii la fiert in apa cu sare si un pic de otet(pentru a nu se faramita

37 voturi    6 comentarii
30 min
Salate de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Foarte buna !

  • Fara foto

    lia , 29 noiembrie 2009

    O salata gustoasa .

    • Silvy

      Silvy (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Importanta e IDEEA si IMAGINATIA in bucatarie! Avem ideea, retetele postate, ne mai trebuie imaginatie pentru a le PERSONALIZA !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      Eu mai adaug castraveţi proaspeţi sau muraţi, în funcţie de sezon, ardei gras roşu şi verde. Vara ornez cu felii de roşii!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

      Se mai pot adauga ardei gras si castraveti, iar in loc de maioneza, eu am pus ulei si otet.

    • Fara foto

      Iulia (Bucatar) , 11 martie 2009

      Mi-a placut foarte mult reteta... chiar nu stiam ce retete culinare de post sa mai inventez. Multumesc mult! :*

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan maioneza de post
  • 1 kg cartofi
  • 1 legatura ridichi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 salata verde
  • 300 g masline

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Liliana
Ciupercute aperitiv

Ciupercute aperitiv

Se fierb ouale 8 - 10 minute (sa fie tari). Se cojesc de coaja cat sunt inca caldute, ouale se taie

12 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Corabioare aperitiv

Corabioare aperitiv

Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete. Se taie bagheta

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cosulete cu vinete

Cosulete cu vinete

Se spala rosiile, se taie in jumatati, se scobesc de miez. Se umplu rosiile cu salata de vinete

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Mancarica de praz cu masline