1. Se fierb ouale tari si se pun apoi in apa rece.
2. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se adauga intr-un bol de salata.
3. Se curata ceapa si se taie solzisori. Se toaca ceapa verde.
4. Se curata castravetele si se adauga si el in bol si rosiile taiate marunt.
5. Se adauga maslinele si ouale taiate sferturi.
6. La final se adauga patrunjelul tocat, sare, piper, uleiul de masline si otetul de mere.
7. Se amesteca totul cu grija si se da la rece pentru
2-3 ore.
8. Se serveste ca aperitiv cu patrunjel verde deasupra.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii