Ingrediente
- 5 cartofi de marime medie, - 5 oua, - 2 rosii, - 1 castravete, - 20 masline, - 1 ceapa alba, - 1 ceapa rosie, - 1 legatura ceapa verde, - patrunjel, - sare, - piper, - 50 ml ulei de masline, - otet de mere.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
10 voturi
Mod de preparare
2. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se adauga intr-un bol de salata.
3. Se curata ceapa si se taie solzisori. Se toaca ceapa verde.
4. Se curata castravetele si se adauga si el in bol si rosiile taiate marunt.
5. Se adauga maslinele si ouale taiate sferturi.
6. La final se adauga patrunjelul tocat, sare, piper, uleiul de masline si otetul de mere.
7. Se amesteca totul cu grija si se da la rece pentru
2-3 ore.
8. Se serveste ca aperitiv cu patrunjel verde deasupra.
Pofta buna!
Sidy (Chef de cuisine) , 10 mai 2010
Gustoasa si delicioasa.Imi place foarte mult salata ta !
Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
foarte buna in aceasta perioada.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
Multumesc mult!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
Imi place tare mult!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
Foarte buna!
mira (Chef de cuisine) , 03 mai 2010
Cartofii se pot fierbe in coaja, si se curata pe urma. Se pastreaza mai bine sarurile minerale si vitaminele.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 mai 2010
Foarte aromata si apetisanta!
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010
Bon apetit!
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010
Da, este o salata foarte buna, mai ales ca iarna a fost asa de lunga...
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010
De acum se apropie sezonul si o sa fie o salata ideala!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Foarte buna, tare frumoasa, imi place!