1.Intr-o tigaie , se infierbanta uleiul de susan si se adauga carnea de pui taiata fasii.Se prajeste cca.5 minute, se adauga usturoiul zdrobit,se calesc impreuna 3 minute, apoi se condimenteaza cu sare si piper.
2.Intr-o salatiera , se pune carnea din tigaie cu ulei cu tot si se lasa sa se raceasca.
3.Intr-o tigaie de Teflon, fara grasime, se pun semintele de susan si se prajesc.Se pun in salatiera peste fasiile de carne impreuna cu ardeii iuti taiati cubulete si nucile pecan macinate.Se condimenteaza cu sucul de lamaie, zahar si coriandru tocat.Se adauga capsunile spalate ,scurse si taiate in sferturi, piersicile taiate felii si pepenii taiati felii subtiri.Se amesteca toate usor si se tine salata 15 minute ca toate aromele sa se patrunda,apoi se serveste.
Obs:Nucile pecan pot fi inlocuite cu nuca obisnuita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii