Se fierb legumele (ceapa nu) si ouale. Se curata de coaja. Pestele se taie cubulete mici si se aseaza pe fundul platoului. Ceapa se taie marunt si se aseaza peste peşte.Restul ingredientelor se dau prin razatoare asezandu-se in straturi in ordinea de mai sus (1-6). Se pune peste sfecla maioneza si se poate orna dupa preferinta.Important: nu se condimenteaza cu nimic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii