Se spala si se sterge salaul. Se bate ouale si se pune delikat si susan in ele. Fiecare bucata se trece prin ou, pesmet si susan si mac sau se prajeste in ulei. Cui nu ii place cu pesmet, se foloseste faina.
Se scoate pe platou si se pune deasupra maioneza cu susan si mac. Apoi se face o salata din salata verde, castravete rosii, ceapa, usturoi. Se pune lamaie, piper, zahar si ulei, se amesteca, se maninca cu piine prajita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii