autor:

GABRIELA

» » Prajituri

Saleuri

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
500 g faina, 500 g margarina, 1 borcan mic de smantana, 2-3 linguri de smantana, sare, 1 ou, chimen, parmezan sau cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu faina si sarea, se adauga iaurtul si smantana. Se framanta pana se obtine o coca buna de intins si se lasa 5 minute.
Se intinde foaia de un deget grosime. Se unge cu ou, se taie. Se pune chimen si cascaval sau parmezan.
Se coace la foc potrivit.se scot repede din tava pentru a nu se lipi. Nu se unge tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Saleuri cu chimen si cascaval

Saleuri cu chimen si cascaval

Intr-un bol se pune faina, iar in mijloc se dizolva drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute. In

11 voturi    2 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Saleuri cu parmezan

Saleuri cu parmezan

Intindem foietajul si ungem cu unt moale in strat foarte subtire pe toata suprafata. Presaram

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 500 g margarina
  • 1 borcan mic de smantana
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare
  • 1 ou
  • chimen
  • parmezan sau cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de ciocolata