autor:

Fara foto

» » Aperitive

SALEURI

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
400 g aluat foietaj, 300 g branza de vaci, 3 cepe, 1 ou, 1 lingurita faina, 1 lingurita ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intinde o foaie pe care o tai pe margini ca sa fie simetrica. Unge jumatate de foaie cu amestecul de branza de vaci cu ceapa tocata marunt. Acopera umplutura cu cealalta jumatate. Unge o tava cu ulei si tapeteaz-o cu hartie de copt. Intr-un castron bate bine oul cu un praf de sare, dupa care unge deasupra aluatul (poti rade deasupra cascaval). Taie saleurile in fasii de dimensiunea unui deget. Presara la cuptor aprox. 30\'.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALEURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saleuri cu chimen

Saleuri cu chimen

Aluatul se desface pe masa de lucru, se taie cu rozeta la dimensiunile dorite (vezi poza), se bate

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu chimen si cascaval

Saleuri cu chimen si cascaval

Intr-un bol se pune faina, iar in mijloc se dizolva drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute. In

11 voturi    2 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g aluat foietaj
  • 300 g branza de vaci
  • 3 cepe
  • 1 ou
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro