autor:

Fara foto

» » Aperitive

SALEURI

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
400 g aluat foietaj, 300 g branza de vaci, 3 cepe, 1 ou, 1 lingurita faina, 1 lingurita ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intinde o foaie pe care o tai pe margini ca sa fie simetrica. Unge jumatate de foaie cu amestecul de branza de vaci cu ceapa tocata marunt. Acopera umplutura cu cealalta jumatate. Unge o tava cu ulei si tapeteaz-o cu hartie de copt. Intr-un castron bate bine oul cu un praf de sare, dupa care unge deasupra aluatul (poti rade deasupra cascaval). Taie saleurile in fasii de dimensiunea unui deget. Presara la cuptor aprox. 30\'.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALEURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saleuri de casa

Saleuri de casa

Într-un vas adânc se amestecă margarina, dată pe răzătoarea mare, cu smântâna,

2 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Retete de Craciun
Saleuri cu mac, susan si chimen

Saleuri cu mac, susan si chimen

Se lasa la dezghet foietajul la temperatura camerei. Apoi se ia foaia si se taie in dreptunghiuri.

4 voturi    4 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g aluat foietaj
  • 300 g branza de vaci
  • 3 cepe
  • 1 ou
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Aperitive din branza de vaci