autor:

flori de piatra

» » Aperitive

Saleuri

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
1 pachet foietaj(500g), branza sau cascaval, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Se dezgheata aluatul, se rade cascavalul, se presara semintele de chimen, apoi se taie betisoare si se introduc la cuptor la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saleuri de casa cu susan, cimbru si oregano

Saleuri de casa cu susan, cimbru si oregano

Aceasta e reteta mea de saleuri cu aluat facut in casa si decorate cu seminte de susan, cimbru si

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu mac, susan si chimen

Saleuri cu mac, susan si chimen

Se lasa la dezghet foietajul la temperatura camerei. Apoi se ia foaia si se taie in dreptunghiuri.

4 voturi    4 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Simplu si bun,merita probata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

    Apetisante

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj(500g)
  • branza sau cascaval
  • chimen

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

vera (Chef de cuisine)

Simplu si bun,merita probata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Ardei umpluti cu branza Filadelfia