autor:

flori de piatra

» » Aperitive

Saleuri

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
1 pachet foietaj(500g), branza sau cascaval, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Se dezgheata aluatul, se rade cascavalul, se presara semintele de chimen, apoi se taie betisoare si se introduc la cuptor la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saleuri cu chimen

Saleuri cu chimen

Aluatul se desface pe masa de lucru, se taie cu rozeta la dimensiunile dorite (vezi poza), se bate

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu cascaval si chimen

Saleuri cu cascaval si chimen

Faina se cerne impreuna cu praful de copt , untul rece se taie cubulete si se incorporeaza in faina

10 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Simplu si bun,merita probata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

    Apetisante

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj(500g)
  • branza sau cascaval
  • chimen

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

17 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

vera (Chef de cuisine)

Simplu si bun,merita probata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI