autor:

flori de piatra

» » Aperitive

Saleuri

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
1 pachet foietaj(500g), branza sau cascaval, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Se dezgheata aluatul, se rade cascavalul, se presara semintele de chimen, apoi se taie betisoare si se introduc la cuptor la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saleuri de casa

Saleuri de casa

Într-un vas adânc se amestecă margarina, dată pe răzătoarea mare, cu smântâna,

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Retete de Craciun
Saleuri de casa

Saleuri de casa

Intr-un vas mare se pun smantana, margarina, 100 g din cascavalul ras, sarea si se amesteca bine,

4 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Simplu si bun,merita probata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

    Apetisante

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj(500g)
  • branza sau cascaval
  • chimen

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

vera (Chef de cuisine)

Simplu si bun,merita probata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rosii umplute