autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Saleuri cu cascaval

Autor: Bucatarie Marocana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatarie Marocana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2013

Ingrediente
aluat foietaj, piper, sare, boia de ardei, unt topit, 100 g de cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

-Intindeti niste unt topit peste aluat ca sa ajutam branza sa se lipeasca.



-Presarati peste aluat piper, sare, boia de ardei, puteti sa presarati orice condimente doriti.



-Presarati si branza peste aluat.



-Acum acoperiti aluatul cu folie de plastic si presati foarte bine ca sa se lipeasca branza, puteti folosi si facaletul.



-Scoateti folia de plastic si taiati aluatul in fasii si rasuciti in spirala si le puneti in tava de copt.



- Puneti tava la cuptor pentru 20 de minute



Pofta buna !



https://www.youtube.com/watch?v=FDFlmKSFbdY
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saleuri cu cascaval si chimen

Saleuri cu cascaval si chimen

Faina se cerne impreuna cu praful de copt , untul rece se taie cubulete si se incorporeaza in faina

5 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu chimen si cascaval

Saleuri cu chimen si cascaval

Intr-un bol se pune faina, iar in mijloc se dizolva drojdia in apa calduta si se lasa 15 minute. In

11 voturi    2 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    , 12 noiembrie 2013

    Daca vrei sa lipesti ceva de un aluat cel mai potrivit este sa ungi cu ou batut.

  • Fara foto

    , 12 noiembrie 2013

    Daca vrei sa lipesti ceva de un aluat cel mai potrivit este sa ungi cu ou batut.

  • Fara foto

    , 12 noiembrie 2013

    Daca intinzi unt topit peste aluat branza nu o se lipeasca de aluat, branza are mai multe sanse sa se lipeasca de aluat fara unt, deasemenea produsul final o sa fie mai putin gras.

    • Fara foto

      Margareta Forschmidt , 21 iulie 2013

      Daca vrei sa lipesti ceva de un aluat cel mai potrivit este sa ungi cu ou batut.

    • Fara foto

      mihaela , 11 iunie 2013

      aluatul de foietaj este gata preparat si cumparat din magazin

    • Fara foto

      Bucataria Marocana , 09 iunie 2013

      Daca vrei sa lipesti ceva de un aluat cel mai potrivit este sa ungi cu ou batut.

    • Fara foto

      bucatarie marocana , 09 iunie 2013

      Da doamna eu imi place sa ma joc.

    • Fara foto

      Haine Firma , 08 iunie 2013

      Clik pe poza si Like la pagina haine firma.

    • Fara foto

      Grunberg Marie-Helene , 07 iunie 2013

      Ceeace este scris, este pur si simplu copilareste, ceeace ar trebui sa prezentati, ar fi preparea aluatului frantuzesc, sau feuitajului, restul este joaca de copii!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatarie Marocana
Ardei umpluti si inveliti in aluat de pizza (reteta video)

Ardei umpluti si inveliti in aluat de pizza (reteta video)

Se pune faina intr-n bol si facem un orificiu unde se pune drojdie si zahar, se toarna jumatate din

10 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Paste cu carne de vita si sos bechamel (reteta video)

Paste cu carne de vita si sos bechamel (reteta video)

Etapa1 Fierbim pastele cu sare si ulei timp de 7 minute sau timpul indicat pe ambalajul pastelor.

6 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Sosuri

mihaela

aluatul de foietaj este gata preparat si cumparat din magazin

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Platou cu branzeturi