autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Salior le gustoso

Autor: Negrean Dorel (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Negrean Dorel (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 august 2006

Ingrediente
O ruda de salam,100gr cascaval,2 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Ruda de salam se ia si se taie felii,se face o gaura in felia taiata de la salam(gaura sa nu fie prea mare,si sa se taie mai groase felile).Se bat ourile ca la paparada.Apoi introducem o bucata de cacaval.Le trcem prin oua.Apoi le punem in tigaie i le intoarcem si pe o parte si pe alta in timp constant sa nu se prinda cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salior le gustoso" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Minuturi(1)

Minuturi(1)

Se pune intr-un vas apa la fiert.Cind clocoteste se aduga 1lingura de otet de vin si ouale. SDe

1 vot    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Salata boeuf cu piept de pui

Salata boeuf cu piept de pui

Se pune in oala de supa pieptul de pui impreuna cu o lingura rasa cu sare si se lasa sa fiarba. Cand

45 voturi    14 comentarii
3h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • O ruda de salam,100gr cascaval,2 oua.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Oute umplute