autor:

Fara foto

» » Aperitive

Salsa de ciuperci cu vin

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 rosii, , 2 cepe rosii, , 2 ardei iuti verzi, , 300 g ciuperci marunte, , 1 legatura patrunjel verde (eventual hasmatuchi), , 2 lingurite zahar, , 1 lingurita sare, , 40 ml vin demisec, , 1 lamaie, , 4 felii de paine prajita, , 20 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se oparesc rosiile cu apa clocotita, se curata de pielita si se taie cubulete (dupa ce s-au presat intre palme, ca sa iasa semintele). Ciupercile curatate se taie felii subtiri. Ceapa se toaca marunt, ardeii iuti se curata de nervuri si seminte si se taie bucatele, iar patrunjelul se toaca marunt. Se amesteca ingredientele astfel pregatite cu sarea, zaharul, vinul si zeama de lamaie si se lasa sa se patrunda cel putin 30 de minute si se servesc pe feliile de paine prajita unse cu unt (sau alaturi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa de ciuperci cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Kusheri-Orez cu linte si macaroane –specific egiptean

Kusheri-Orez cu linte si macaroane –specific egiptean

Ceapa se taie pestisori si se caleste intr-o tigaie antiaderenta pana devin aurie. Se fierbe lintea

19 voturi    15 comentarii
45 min
Aperitive
Salata de fasole pastai

Salata de fasole pastai

Se curata fasolea, se rupe bucati mici si se fierbe in apa cu sare(asta in cazul in care e proaspata).

6 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 rosii
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei iuti verzi
  • 300 g ciuperci marunte
  • 1 legatura patrunjel verde (eventual hasmatuchi)
  • 2 lingurite zahar
  • 1 lingurita sare
  • 40 ml vin demisec
  • 1 lamaie
  • 4 felii de paine prajita
  • 20 g unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Aperitiv cu spuma de branza