Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute.
Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie uscam,presaram cu sare ,piper .Punem pe fiecare rondea o felie de cascaval, si una de sunca ,acoperim cu alta rondea,si asa pina le facem pe toate.
Batem ouale si trecem vinetele prin ele si prin pesmet.
Prajim in ulei incins pe ambele parti ,timp de 3-4 minute fiecare.
Scoatem pe o farfurie si presionam cu o hirtie de bucaterie pentru a scoate excesul de ulei.
Servim cu o salata.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii