San Jacobo de berenjena.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
San Jacobo de berenjena.

Ingrediente

  • *1 vinata.
  • *8 felii sunca.
  • *8 felii cascaval.
  • *100 ml apa minerala.
  • *sare.piper.
  • *1oo gr pesmet.
  • *1-2 oua.
  • *ulei.

Mod de preparare

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute.

Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie uscam,presaram cu sare ,piper .Punem pe fiecare rondea o felie de cascaval, si una de sunca ,acoperim cu alta rondea,si asa pina le facem pe toate.

Batem ouale si trecem vinetele prin ele si prin pesmet.

Prajim in ulei incins pe ambele parti ,timp de 3-4 minute fiecare.

Scoatem pe o farfurie si presionam cu o hirtie de bucaterie pentru a scoate excesul de ulei.

Servim cu o salata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor