autor:

Alice85

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

San Jacobo de berenjena.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 11 iunie 2010

Ingrediente
*1 vinata., *8 felii sunca., *8 felii cascaval., *100 ml apa minerala., *sare.piper., *1oo gr pesmet., *1-2 oua., *ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute.
Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie uscam,presaram cu sare ,piper .Punem pe fiecare rondea o felie de cascaval, si una de sunca ,acoperim cu alta rondea,si asa pina le facem pe toate.
Batem ouale si trecem vinetele prin ele si prin pesmet.
Prajim in ulei incins pe ambele parti ,timp de 3-4 minute fiecare.
Scoatem pe o farfurie si presionam cu o hirtie de bucaterie pentru a scoate excesul de ulei.
Servim cu o salata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "San Jacobo de berenjena." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate( pentru Ade)

Ridichile se curata de coaja si se spala. Se taie in functie de marime in sferturi sau optima si

10 voturi    4 comentarii
48h
Aperitive
Guacamole

Guacamole

Am taiat avocado-ul pe din doua, i-am dat una-n cap samburelui, pe care l-am eliminat cu cutitul

4 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • husni

    husni (Chef de cuisine):

    Am facut-o;e f.buna.Merita incercata. Vinetele mele,au fost mai mari,asa ca am taiat-o in jumatate.

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Interesant, bun precis.

  • Fara foto

    alice85 , 22 iunie 2010

    Ma bucur enorm Camelia ca va fost pe plac:) si faptul ca ai avut initiativa de a proba reteta mea si a o lauda ,mersii.

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Am uitat sa scriu:am avut vinete mari.Le-am taiat in 2. Au iesit niste "semilune" hahaha...................

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Azi,am facut "San Jacobo de berenjena". Indic reteta,tuturor,celor,care n-o stiu;e f.,f. buna. E un Cordon bleu,din vinete. Multumesc,Alice!Ne-a placut mult.Am pus reteta,pe lista retetelor bune.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Cred ca iese tare gustos!

    • Fara foto

      maria mihalache , 13 iunie 2010

      Trebuie sa fie tare bun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

      E apetisant preparatul tau! Imi convine de minune combinatia ingredientelor.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

      Am sã incerc si eu,imi plac mult vinetele!felicitãri!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

      Foarte fine si salata arata fabulos!*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

      O bunatate...Si eu prepar ceva asemanator...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • *1 vinata.
  • *8 felii sunca.
  • *8 felii cascaval.
  • *100 ml apa minerala.
  • *sare.piper.
  • *1oo gr pesmet.
  • *1-2 oua.
  • *ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Interesant, bun precis.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Roșii uscate la cuptor