Pâinea se taie felii mai groase, sau se taie in 1/2 si apoi fiecare jumătate in cate 3-4 felii. Se unge cu unt moale-margarină, se pune cascaval felii/ras deasupra, peste felii de salam, peste rondele de rosii şi la sfârşit ceapa tăiată rondele. Se presară cu sare şi piper după gust, un praf de curry (e esenţial!). Se pune în cuptorul încins, la foc moderat până se rumeneşte. Se serveşte cu un strop de ketchup.
Iarna, când roşiile au gust de apă, se renunţă la roşii şi se pune numai ketchup sau puţin bulion mai dulce.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii