autor:

Laura Teodora

» » Aperitive

Sandvici irlandez cu friptura si salata de ceapa

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
60 g ceapa solzisori, 1 bagheta mica sau 2 cornuri, margarina scauzta in grasimi, 1 frunza mare de salata, rupta in fasii, 1 rosie mare, feliata, 2 felii de friptura de vita, putin ulei vegetal, sare si piper, garnitura: hrean sau mustar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Incalzim usor bagheta/cornurile. Se taie in jumatate si se unge cu margarina slaba. Umplem jumatatile cu salata si rosii.
Se incalzeste gratarul si se grileaza bucatile de carne de vita, cu putin ulei vegetal. Dupa ce s-au facut, punem feliile de carne in sandviciuri, se ung cu hrean sau mustar, apoi adaugam ceapa. Se potrivesc de sare si piper. La final, presam bine sandviciurile, le taiem in diagonala si le servim cat sunt calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici irlandez cu friptura si salata de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Usor de facut. Bun.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 60 g ceapa solzisori
  • 1 bagheta mica sau 2 cornuri
  • margarina scauzta in grasimi
  • 1 frunza mare de salata
  • rupta in fasii
  • 1 rosie mare
  • feliata
  • 2 felii de friptura de vita
  • putin ulei vegetal
  • sare si piper
  • garnitura: hrean sau mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Usor de facut. Bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rondele cu bunatati