Incalzim usor bagheta/cornurile. Se taie in jumatate si se unge cu margarina slaba. Umplem jumatatile cu salata si rosii.
Se incalzeste gratarul si se grileaza bucatile de carne de vita, cu putin ulei vegetal. Dupa ce s-au facut, punem feliile de carne in sandviciuri, se ung cu hrean sau mustar, apoi adaugam ceapa. Se potrivesc de sare si piper. La final, presam bine sandviciurile, le taiem in diagonala si le servim cat sunt calde.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii