Se taie bagheta in felii potrivit de subtiri, dar nu pana jos.
Este un mic dejun satios si tare bun, iar copiilor le place mult.
Se taie bagheta in felii potrivit de subtiri, dar nu pana jos. Se ung cu unt feliile crestate, apoi se asaza intre ele felii de salam, cascaval si gogosar taiat felii subtiri. Se taie apoi bagheta in 4 bucati egale si se asaza intr-o tava de yena. Se mai ung deasupra cu unt si se presara ierburi Herbes de provence. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 5-8 minute.
Se servesc cu ketchup de casa, o cana cu ceai sau cum prefera fiecare.
Pofa buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii