Sandvis acordeon

Se taie bagheta in felii potrivit de subtiri, dar nu pana jos.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sandvis acordeon

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • felii de salam
  • felii de cascaval
  • gogosar rosu
  • 50 g unt (sau mai mult)
  • ierburi Herbes de provence

Mod de preparare

Este un mic dejun satios si tare bun, iar copiilor le place mult.

Se taie bagheta in felii potrivit de subtiri, dar nu pana jos. Se ung cu unt feliile crestate, apoi se asaza intre ele felii de salam, cascaval si gogosar taiat felii subtiri. Se taie apoi bagheta in 4 bucati egale si se asaza intr-o tava de yena. Se mai ung deasupra cu unt si se presara ierburi Herbes de provence. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 5-8 minute.

Se servesc cu ketchup de casa, o cana cu ceai sau cum prefera fiecare.

Pofa buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure