Se rad marunt cartofii, ceapa, patrunjelul, se adauga sare, piper, cimbru, scortisoara dupa gust si se amesteca foarte bine. Se aseaza intr-un strat subtire intr-o tigaie, cu ulei de masline incins.
Se rumenesc bine pe ambele parti, apasandu-le daca este necesar cu o spatula de lemn.
Compozitia trebuie sa fie uscata si crocanta. Daca este prea uleioasa se aseaza pe hartie absorbanta cand este gata pentru a absorbi surplusul de ulei.
Este delicios. Pofta buna!
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii