Spalam si taiem vanata in felii de aprox 2cm grosime, fara sa o curatam. Punem tigaia de gratar la incins si prajim feliile de vanata pe ambele parti. Le lasam sa se raceasca putin.
Curatam usturoiul, il zdrobim si-l frecam bine cu uleiul, sarea si putin piper. Cu o pensula ungem feliile de vinete. Pieptul de pui il rupem in fasii ( sau il puteti taia) si asezam bucati generoase intre doua felii de vinete. Dupa ce le-am asamblat, curatam rosiile de piele, le taem cubulete si le punem pe sandwich-uri. Adaugam cate o frunzulita de busuioc si servim.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii