Se taie coaja feliilor de paine(daca este necesar).Se unge cu unt fiecare felie si se adauga deasupra o felie de branza ,o felie de sunca presata si o frunza de salata.Se acopera cu alta felie de paine toast si se taie in forma dorita,de exemplu in triunghi.Aceste sandwich-uri sunt ideale pentru orice fel de eveniment formal sau mai putin formal.Se pot face mai multe tipuri de umplutura ,de exemplu:ton in conserva scurs,amestecat cu maioneza si putina ceapa,amestecat cu un ou fiert taiat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii