Se ung feliile de paine cu unt, se aseaza deasupra feliile de salam sau sunca si se pun intr-o tava cu hartie de copt care merge apoi la cuptor pentru maxim 5 minute(pana cand feliile de paine devin crocante si untul se topeste). Se scoate painea din cuptor si se rade pe fiecare felie ou fiert tare(dat pe razatoarea deasa). Se mai poate rade si cascaval sau telemea. Se servesc alaturi de muraturi sau salata de rosii. Sunt foarte bune pentru micul dejun. Eu am facut si fara mezeluri deoarece eu nu consum produse din carne.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii