Untul moale dar nu topit il mixam impreuna cu zaharul pe care il vom adauga treptat ,mixand incontinuu;
Adaugam ouale unul cate unul mixand pana la omogenizarea fiecaruia;
Separat cernem faina impreuna cu sarea si praful de copt si alternand cu laptele caldut dar nu fierbinte adaugam ingredientele in crema de unt spumoasa;Adaugam vanilia,omogenizam si turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie;Eu am folosit o tava normala de cuptor iar blatul obtinut l-am taiat in doua obtinand in felul acesta 2 dreptunghiuri egale;Se poate pune compozitia in 2 tavi cu diametrul 22cm;
Coacem timp de 20 minute in cuptorul preancalzit 180°C
Intre timp pregatim crema:
Mixam mascarpone cu zahar si frisca pana devine o masa spumoasa;
Duilceata o diluim cu o lingura de lapte,intindem pe suprafata blatului,nivelan,dupa care asezam un strat generos de crema de mascarpone,acoperim cu cea de-a doua partea de blat,pudram cu zahar si introducem in frigider timp de 2ore dupa care se poate servii!
Am ales dulceata de capsuni deorece fiica mea o adora dar dvs. puteti sa folositi ceeace doriti!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii