Sandwish Paradiso

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Sandwish Paradiso

Ingrediente

  • O combinatie minunata o imitatie de kinder paradiso,dulceata de capsuni,si-o crema deosebita!!
  • Pt blat:
  • 4 oua intregi
  • 200g faina
  • 200g zahar
  • 200g unt
  • 1 lingurita praf de copt
  • vanilie
  • un praf de sare
  • 50ml lapte
  • Pt crema:
  • 250 mascarpone
  • 250 frisca lichida
  • 50g zahar pudra+30g zahar pudra pt decor
  • o jumatate borcan dulceata de capsuni(in cazul meu)

Mod de preparare

Untul moale dar nu topit il mixam impreuna cu zaharul pe care il vom adauga treptat ,mixand incontinuu;

Adaugam ouale unul cate unul mixand pana la omogenizarea fiecaruia;

Separat cernem faina impreuna cu sarea si praful de copt si alternand cu laptele caldut dar nu fierbinte adaugam ingredientele in crema de unt spumoasa;Adaugam vanilia,omogenizam si turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie;Eu am folosit o tava normala de cuptor iar blatul obtinut l-am taiat in doua obtinand in felul acesta 2 dreptunghiuri egale;Se poate pune compozitia in 2 tavi cu diametrul 22cm;

Coacem timp de 20 minute in cuptorul preancalzit 180°C

Intre timp pregatim crema:

Mixam mascarpone cu zahar si frisca pana devine o masa spumoasa;

Duilceata o diluim cu o lingura de lapte,intindem pe suprafata blatului,nivelan,dupa care asezam un strat generos de crema de mascarpone,acoperim cu cea de-a doua partea de blat,pudram cu zahar si introducem in frigider timp de 2ore dupa care se poate servii!

Am ales dulceata de capsuni deorece fiica mea o adora dar dvs. puteti sa folositi ceeace doriti!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise