Se face o coca din margarina, branza, faina si sare.Dupa ce se framanta bine se lasa la rece cca. 1 ora. Dupa ce s-a racit se imparte coca in doua parti.Se intinde o foaie de 1/2 cm grosime care se va unge cu oul batut, dupa care se presara pe deasupra chimenul sau cascavalul ras.Se taie cu cutitul betigase de 1x 10-12 cm, care se vor pune in tava unsa si tapetata cu faina.Se da tava la cuptor la foc potrivit cca.20 min.
Restul de coca se va tine la rece in tot acest timp.Se pot folosi mai multe tavi , dar trebuie tinut cont ca cele de sus se coc mai repede.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii