Se face o coca din margarina, branza, faina si sare.Dupa ce se framanta bine se lasa la rece cca. 1 ora. Dupa ce s-a racit se imparte coca in doua parti.Se intinde o foaie de 1/2 cm grosime care se va unge cu oul batut, dupa care se presara pe deasupra chimenul sau cascavalul ras.Se taie cu cutitul betigase de 1x 10-12 cm, care se vor pune in tava unsa si tapetata cu faina.Se da tava la cuptor la foc potrivit cca.20 min.
Restul de coca se va tine la rece in tot acest timp.Se pot folosi mai multe tavi , dar trebuie tinut cont ca cele de sus se coc mai repede.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii