Saratele

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g faina,
  • 150 g unt,
  • 150 g cascaval putin mai vechi, dat pe rozatoare mica,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele, sa iasa o pasta omogena si catifelata. Intindeti o foaie groasa de 3-4 mm. Taiati bastonase de 0.5 cm latime si 3-4 cm lungime. Puneti bastonasele pe o tava bine unsa cu unt si coaceti la foc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor