Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010
Ingrediente
-2 pachete margarina Rama maestro, -500g branza de burduf, -2 oua, -150 ml smantana sau lapte, -1 pachet praf de copt, -drojdie cat o nuca preparata cu o lingura de zahar si 2 linguri de smantana sau lapte, -faina cat cuprinde, -sare dupa gust, -mac, 2 oua pentru uns
Dificultate: Medie | Timp: 3h 50 min
Mod de preparare
Se face un aluat din Rama, branza de burduf, ouale, smantana sau laptele, praful de copt, drojdia, faina si sarea si se lasa la crescut 2 ore. Se imparte aluatul in doua parti si se intind pe rand foile si se taie saratelele. Se ung cu ou, se presara cu mult mac si se coc la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune
Incalzim putin laptele, cat sa fie usor caldut, adaugam o lingurita rasa de zahar si drojdia sfaramata.
14 voturi
8 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010
Imi pac foarte mult saratelele.Fac si eu din diverse retete,presarate cu mac, susan sau chimion