autor:

Florenta Dinu

» » Aperitive

Saratele

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2012

Ingrediente
o cana untura,o cana apa,o cana cu branza rasa de vaca,sare chimen si faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 3h

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana faceti un aluat din care din care incepeti sa faceti bile.(puteti sa il lasati la frigider si o noapte intreaga ,dar puteti sa-l lucrati si imediat ce ati terminat de framantat).Este adevarat ca va trebuie o forma (nu am incercat altfel reteta) pe care o veti incinge bine si apoi puneti bilele rand pe rand.Nu le tineti mult.Fiecare sartea o intoarceti si pe o parte si pe cealalta dar nu le tineti mai mult de un minut -un minut jumate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele

Saratele

Foaia de aluat o ungem cu oul batut.Separat dam pe razatoarea fina telemeaua si cascavalul,le amestecam

16 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Saratele din foietaj

Saratele din foietaj

Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Se topeste untul si se unge foietajul.Se presara parmezanul,praful

14 voturi    6 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h

4 voturi

Ingrediente

  • o cana untura,o cana apa,o cana cu branza rasa de vaca,sare chimen si faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pasta de branza