autor:

Fara foto

» » Aperitive

saratele

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1/2 kg branza dulce, un pachet de margarina, patru galbenusuri de ou, chimen, susan, mac, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins. Se intinde foaia se unge cu ou, se presara mac/chimen/susan si se taie fisiute de 2cm latime si 10cm lungime. Se coc pe o tava presarata cu putina faina. Sunt gata cand au capatat culoarea aurie. Saratelele sunt mai bune a doua zi
Daca ti-a placut reteta noastra "saratele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Framantam margarina cu faina, adaugand pe rand apa minerala, ouale,cascavalul si faina.Adaugam faina

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Saratele

Saratele

Se framanta faina cu margarina apoi se pun 2 oua,cubul de drojdie inmuiat in 3 linguri de lapte caldut,

9 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Felicitari,sunt super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte frumoase.

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    arata forte bine

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Sunt super !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      O bunatate...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Foarte bune..........

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Tare bune-s saratelele! Mai ales cele facute in casa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Foarte reusita reteta...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Arata foarte bine, dar cu ce le-ai taiat ca parca sunt de cumparat, asa frumoase sunt. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Sunt preferatele familei mele.Arata bine si saratelele tale si cred ca sunt si foarte gustoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg branza dulce
  • un pachet de margarina
  • patru galbenusuri de ou
  • chimen
  • susan
  • mac
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.

2 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari,sunt super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv cu branza, sunca si masline