autor:

Fara foto

» » Aperitive

SARATELE CU BRANZA SI SUSAN

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
500 g faina, 25 g drojdie, pachet margarina, 1 lingura sare, branza rasa 200g, susan, 1 galbenus de ou.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara un aluat potrivit de tare din amestecul de mai sus, se lasa la rece o noapte ca sa se fragezeasca. Se intinde foaie cam de 1 cm, se unge cu galbenus de ou si se presara seminte de susan. Se aseaza in tava neunsa se lasa pana se rumenesc 5-10min.
Daca ti-a placut reteta noastra "SARATELE CU BRANZA SI SUSAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cornuri umplute

Cornuri umplute

Cornurilor li se taie un capac si se scobesc de miez. Rosiile se taie in cuburi mici, salamul deasemenea.

1 vot    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • pachet margarina
  • 1 lingura sare
  • branza rasa 200g
  • susan
  • 1 galbenus de ou.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
"Labaneh" cu za'atar