autor:

Fara foto

» » Aperitive

SARATELE CU BRANZA SI SUSAN

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
500 g faina, 25 g drojdie, pachet margarina, 1 lingura sare, branza rasa 200g, susan, 1 galbenus de ou.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara un aluat potrivit de tare din amestecul de mai sus, se lasa la rece o noapte ca sa se fragezeasca. Se intinde foaie cam de 1 cm, se unge cu galbenus de ou si se presara seminte de susan. Se aseaza in tava neunsa se lasa pana se rumenesc 5-10min.
Daca ti-a placut reteta noastra "SARATELE CU BRANZA SI SUSAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crochete de branza

Crochete de branza

Intr-un bol amestecam ingridentele bine ca sa fie un continut omogen-se pune si putina sare. Se

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Cașcaval pane

Cașcaval pane

Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare. Cașcavalul se

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • pachet margarina
  • 1 lingura sare
  • branza rasa 200g
  • susan
  • 1 galbenus de ou.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu leurda si branza fondue