autor:

Fara foto

» » Aperitive

SARATELE CU BRANZA SI SUSAN

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
500 g faina, 25 g drojdie, pachet margarina, 1 lingura sare, branza rasa 200g, susan, 1 galbenus de ou.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara un aluat potrivit de tare din amestecul de mai sus, se lasa la rece o noapte ca sa se fragezeasca. Se intinde foaie cam de 1 cm, se unge cu galbenus de ou si se presara seminte de susan. Se aseaza in tava neunsa se lasa pana se rumenesc 5-10min.
Daca ti-a placut reteta noastra "SARATELE CU BRANZA SI SUSAN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crema de iaurt si smantana

Crema de iaurt si smantana

Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un

2 voturi    1 comentariu
24h 15 min
Aperitive cu brinza
MELCISORI PIZZA

MELCISORI PIZZA

Se lasa la dezghetat foietajul se desface usor si se unge cu o lingura cu kechup dulce sau picant

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • pachet margarina
  • 1 lingura sare
  • branza rasa 200g
  • susan
  • 1 galbenus de ou.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
“Labaneh” cu ierburi aromate