autor:

GeoGia

» » Aperitive cu brinza

Saratele cu cascaval

Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2016

Ingrediente
1 pachet margarina, 1 pahar mic apa minerala, 2 oua, sare, cascaval, faina cat cuprinde pentru o coca mai tare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Framantam margarina cu faina, adaugand pe rand apa minerala, ouale,cascavalul si faina.Adaugam faina pana obtinem o coca mai tare,Introducem la rece pentru o ora.

Intindem aluatul pe o planseta,nu foarte subtire,dar nici foarte gros,taiem betisoare cat vrem de lungi si late,le ungem cu ou batut si presaram cascaval ras deasupra,le asezam in tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pana se rumenesc usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Drojdia se freaca cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga sarea si laptele. Intr-un castron se

50 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele cu cascaval, branza cheddar si chimen

Saratele cu cascaval, branza cheddar si chimen

In laptele caldut dizolvam zaharul, dupa care adaugam drojdia si o lasam 5-7 minute pana se lichefiaza.

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ursu2003

    ursu2003 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2016

    Saratelele facute cu margarina devin foarte tari, pentru a fi fragede se fac cu untura sau osanza si se da la frigider aluatul inainte de a intinde foaia. Se poate presara deasupra putin chimen macinat sau mac...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 1 pahar mic apa minerala
  • 2 oua
  • sare
  • cascaval
  • faina cat cuprinde pentru o coca mai tare

Raporteaza reteta

Retete
de GeoGia
Briose cheesecake

Briose cheesecake

Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri

14 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Muschiulet de porc rulat

Muschiulet de porc rulat

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
ursu2003

ursu2003 (Chef de cuisine)

Saratelele facute cu margarina devin foarte tari, pentru a fi fragede se fac cu untura sau osanza si se da la frigider aluatul inainte de a intinde foaia. Se poate presara deasupra putin chimen macinat sau mac...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Bagheta umpluta