autor:

Mirela_Vecerdea

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Saratele cu cascaval sau cu chimen

Autor: Mirela_Vecerdea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela_Vecerdea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2014

Ingrediente
1 ou, amoniac, 550 gr. faina, 250 gr. margarina, 200 gr. smantana, sare, Pentru uns: 1 ou, cascaval sau chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele bine, rezultand un aluat nu foarte tare. Se intinde o foaie nu foarte groasa, deoarece ele vor creste dublandu-se. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina. Se ung saratelele cu ou batut si desupra se pune cascavalul ras sau chimenul. Se baga in cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval sau cu chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Sarmalute in varza rosie

Sarmalute in varza rosie

Cotorul verzei rosii il scoatem si scufundam varza in apa clocotinda , sa o oparim. Frunzele ce se

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Craciun
Terina cu somon

Terina cu somon

Se taie coaja feliilor de paine si se acopera baza unei forme de tort tapetata cu folie alimentara;Intr-un

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rada Camelia , 21 februarie 2014

    multumesc!

  • Fara foto

    Mirela Vecerdea , 19 februarie 2014

    multumesc!

  • Fara foto

    Mirela Vecerdea , 19 februarie 2014

    multumesc!

    • Fara foto

      Rada Camelia , 18 februarie 2014

      cum se taie bucatiile mai detailat?

    • Fara foto

      Elena Badea , 18 februarie 2014

      cat amoniac????????

    • Fara foto

      Mira Milesan , 17 februarie 2014

      superbe

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • amoniac
  • 550 gr. faina
  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. smantana
  • sare
  • Pentru uns: 1 ou
  • cascaval sau chimen

Raporteaza reteta

Retete
de Mirela_Vecerdea
Dulciuri de post

Dulciuri de post

Zaharul si gemul se omogenizeaza cu ajutorul unui tel pana se topeste aproape tot zaharul. Adaugam

3 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Fursecuri cu unt si gem de capsuni Fursecuri cu unt si gem de capsuni

Păstrăm untul o oră la temperatura camerei. Într-un vas, mixăm untul cu 50 gr zahăr vanilat, un praf de sare. Eu folosesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine

Albusurile se bat spuma tare, cu un praf de sare. Se adauga pe rand, zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse
Curcan la cuptor