autor:

Mirela_Vecerdea

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Saratele cu cascaval sau cu chimen

Autor: Mirela_Vecerdea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela_Vecerdea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2014

Ingrediente
1 ou, amoniac, 550 gr. faina, 250 gr. margarina, 200 gr. smantana, sare, Pentru uns: 1 ou, cascaval sau chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele bine, rezultand un aluat nu foarte tare. Se intinde o foaie nu foarte groasa, deoarece ele vor creste dublandu-se. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina. Se ung saratelele cu ou batut si desupra se pune cascavalul ras sau chimenul. Se baga in cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval sau cu chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata

Intr-un castron cernem faina cu cacaua, zaharul pudra, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si un

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun
Piftie de porc

Piftie de porc

Pentru Revelion, am pregatit piftie de porc. Urechea de porc se parleste si se spala bine. Se

2 voturi    2 comentarii
5h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Rada Camelia , 21 februarie 2014

    multumesc!

  • Mirela Vecerdea , 19 februarie 2014

    multumesc!

  • Mirela Vecerdea , 19 februarie 2014

    multumesc!

    • Rada Camelia , 18 februarie 2014

      cum se taie bucatiile mai detailat?

    • Elena Badea , 18 februarie 2014

      cat amoniac????????

    • Mira Milesan , 17 februarie 2014

      superbe

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • amoniac
  • 550 gr. faina
  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. smantana
  • sare
  • Pentru uns: 1 ou
  • cascaval sau chimen

Raporteaza reteta

Retete
de Mirela_Vecerdea
Dulciuri de post

Dulciuri de post

Zaharul si gemul se omogenizeaza cu ajutorul unui tel pana se topeste aproape tot zaharul. Adaugam

3 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Aluat fraged cu untura si cidru Aluat fraged cu untura si cidru

Acest tip de aluat se pretează la cornulețe fragede, rulouri cu cremă și orice bunătăți mai doriți să preparați. Aluatul

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu aluat oparit Cozonac cu aluat oparit

Pentru inceput punem 100 g de faina intr-un lighean si turnam 200 ml de lapte fierbinte, amestecam si lasam sa se racoreasca putin. Dupa

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Bomboane cu alune