autor:

Mirela_Vecerdea

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Saratele cu cascaval sau cu chimen

Autor: Mirela_Vecerdea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela_Vecerdea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2014

Ingrediente
1 ou, amoniac, 550 gr. faina, 250 gr. margarina, 200 gr. smantana, sare, Pentru uns: 1 ou, cascaval sau chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele bine, rezultand un aluat nu foarte tare. Se intinde o foaie nu foarte groasa, deoarece ele vor creste dublandu-se. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina. Se ung saratelele cu ou batut si desupra se pune cascavalul ras sau chimenul. Se baga in cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval sau cu chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Piftie de pasare

Piftie de pasare

Se curata pasarea, se parleste la o flacara de aragaz, se spala in mai multe ape, se taie in bucati

1 vot    1 comentariu
2h
Retete de Craciun
Sarmalute in foi de vita de vie cu carne de pui

Sarmalute in foi de vita de vie cu carne de pui

Intr-un vas, punem carnea cu oul, boia, piperul, putina sare. Adaugam ceapa curatata, spalata, tocata

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rada Camelia , 21 februarie 2014

    multumesc!

  • Fara foto

    Mirela Vecerdea , 19 februarie 2014

    multumesc!

  • Fara foto

    Mirela Vecerdea , 19 februarie 2014

    multumesc!

    • Fara foto

      Rada Camelia , 18 februarie 2014

      cum se taie bucatiile mai detailat?

    • Fara foto

      Elena Badea , 18 februarie 2014

      cat amoniac????????

    • Fara foto

      Mira Milesan , 17 februarie 2014

      superbe

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • amoniac
  • 550 gr. faina
  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. smantana
  • sare
  • Pentru uns: 1 ou
  • cascaval sau chimen

Raporteaza reteta

Retete
de Mirela_Vecerdea
Dulciuri de post

Dulciuri de post

Zaharul si gemul se omogenizeaza cu ajutorul unui tel pana se topeste aproape tot zaharul. Adaugam

3 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Aperitive reci cu sunca si cascaval Aperitive reci cu sunca si cascaval

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval,

8 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive
Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar se spala. Se pregateste un amestec

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Toba de pasare