autor:

Mirela_Vecerdea

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Saratele cu cascaval sau cu chimen

Autor: Mirela_Vecerdea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela_Vecerdea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2014

Ingrediente
1 ou, amoniac, 550 gr. faina, 250 gr. margarina, 200 gr. smantana, sare, Pentru uns: 1 ou, cascaval sau chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele bine, rezultand un aluat nu foarte tare. Se intinde o foaie nu foarte groasa, deoarece ele vor creste dublandu-se. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina. Se ung saratelele cu ou batut si desupra se pune cascavalul ras sau chimenul. Se baga in cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval sau cu chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Chiftelute de curcan cu maioneza

Chiftelute de curcan cu maioneza

Chiftelutele: Spalam carnea si o trecem prin masina de tocat. Curatam ceapa, morcovul si le tocam

3 voturi    2 comentarii
40 min
Retete de Craciun
Ciorba de porc ardeleneasca

Ciorba de porc ardeleneasca

Se pune carnea de porc la foc mediu intr-o oala cu 4 litri de apa rece. Se spumeaza cand fierbe. Se

37 voturi    12 comentarii
2h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rada Camelia , 21 februarie 2014

    multumesc!

  • Fara foto

    Mirela Vecerdea , 19 februarie 2014

    multumesc!

  • Fara foto

    Mirela Vecerdea , 19 februarie 2014

    multumesc!

    • Fara foto

      Rada Camelia , 18 februarie 2014

      cum se taie bucatiile mai detailat?

    • Fara foto

      Elena Badea , 18 februarie 2014

      cat amoniac????????

    • Fara foto

      Mira Milesan , 17 februarie 2014

      superbe

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • amoniac
  • 550 gr. faina
  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. smantana
  • sare
  • Pentru uns: 1 ou
  • cascaval sau chimen

Raporteaza reteta

Retete
de Mirela_Vecerdea
Dulciuri de post

Dulciuri de post

Zaharul si gemul se omogenizeaza cu ajutorul unui tel pana se topeste aproape tot zaharul. Adaugam

3 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Prajitura Televizor Prajitura Televizor

Foi: Intr-un castron se pun zaharul, untul, laptele, cacaua, ouale, amoniacul stins cu otet si putina faina. Se amesteca toate ingredientele

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Carnati din carne de porc si vitel Carnati din carne de porc si vitel

Carnea si grasimea se taie in bucati mari si se dau prin masina de tocat carne (am dat o parte din carne si prin robotul de bucatarie

0 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Terina de branza cu struguri
Cookie Settings