autor:

Mirela_Vecerdea

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Saratele cu cascaval sau cu chimen

Autor: Mirela_Vecerdea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela_Vecerdea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2014

Ingrediente
1 ou, amoniac, 550 gr. faina, 250 gr. margarina, 200 gr. smantana, sare, Pentru uns: 1 ou, cascaval sau chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele bine, rezultand un aluat nu foarte tare. Se intinde o foaie nu foarte groasa, deoarece ele vor creste dublandu-se. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina. Se ung saratelele cu ou batut si desupra se pune cascavalul ras sau chimenul. Se baga in cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute pana se rumenesc bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval sau cu chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Biscuiti cu fructe uscate si suc de clementine

Biscuiti cu fructe uscate si suc de clementine

Pornim cuptorul la 180 grade si il lasam sa se incalzeasca bine. Untul il batem impreuna cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
COZONAC PUFOS

COZONAC PUFOS

De cu seara, cernem faina ...ideal de vreo trei ori pentru ca devine mai pufoasa. Intr un vas incalzim

553 voturi    50 comentarii
3h
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rada Camelia , 21 februarie 2014

    multumesc!

  • Fara foto

    Mirela Vecerdea , 19 februarie 2014

    multumesc!

  • Fara foto

    Mirela Vecerdea , 19 februarie 2014

    multumesc!

    • Fara foto

      Rada Camelia , 18 februarie 2014

      cum se taie bucatiile mai detailat?

    • Fara foto

      Elena Badea , 18 februarie 2014

      cat amoniac????????

    • Fara foto

      Mira Milesan , 17 februarie 2014

      superbe

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • amoniac
  • 550 gr. faina
  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. smantana
  • sare
  • Pentru uns: 1 ou
  • cascaval sau chimen

Raporteaza reteta

Retete
de Mirela_Vecerdea
Dulciuri de post

Dulciuri de post

Zaharul si gemul se omogenizeaza cu ajutorul unui tel pana se topeste aproape tot zaharul. Adaugam

3 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Chec cu scortisoara Chec cu scortisoara

Frecam ouale cu zaharul pana se albeste compozitia. Amestecam faina cu praful de copt, adaugam peste oua si amestecam bine. Topim untul,

0 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Boeuf Bourguignon la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Mi-am pregatit toate ingredientele la indemana. Am taiat kaiserul in bucatele mici, carnea in cuburi. Am tocat ceapa si morcovul. Am

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fursecuri spritate cu portocale