1)Razi cascavalulsiilamescteci cu un praf de sare fina, cu faina , oul, o lg de seminte de in si untul taiat bucatele. Framanti bine , pana cand se obtine un aluat uniform , consistent si destul de elastic . Lasi aluatul la rece tinp de o ora, poti inlocui faina alba cu cea intermediara.
2)Iei aluatul cumana si formezi bastonase , le presari cu seminte , le asezi intr-o tava ne unsa si le coci circa 20 de minute, la temperatura potrivita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii