1)Razi cascavalulsiilamescteci cu un praf de sare fina, cu faina , oul, o lg de seminte de in si untul taiat bucatele. Framanti bine , pana cand se obtine un aluat uniform , consistent si destul de elastic . Lasi aluatul la rece tinp de o ora, poti inlocui faina alba cu cea intermediara.
2)Iei aluatul cumana si formezi bastonase , le presari cu seminte , le asezi intr-o tava ne unsa si le coci circa 20 de minute, la temperatura potrivita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii