Saratele cu mac

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 200 g faina
  • 200g branza de vaci
  • 1 ou
  • 100 g seinte de mac si de susan
  • sare mare
  • total de porti:8 porti

Mod de preparare

1) Se trece branza prin sita , se amesteca cu unul frecat prin sare se adauga faina si seframantapana se formeaza un aluat omo gen , care se puune la recepentru 2-3 ore.

2) Se intinde aluatul in foaie subtire si se decupeaza diverse forme , se ung cu ou batut , se presara cu seminte de mac si satre mare sau susan si se aseza intr-o tava unsa se coc la foc potrivit circa 20 de minute pana se rumenes frrumos deasupra

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise