Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010
Ingrediente
150 g unt, 200 g faina, 200g branza de vaci, 1 ou, 100 g seinte de mac si de susan, sare mare, , , , total de porti:8 porti
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
1) Se trece branza prin sita , se amesteca cu unul frecat prin sare se adauga faina si seframantapana se formeaza un aluat omo gen , care se puune la recepentru 2-3 ore.
2) Se intinde aluatul in foaie subtire si se decupeaza diverse forme , se ung cu ou batut , se presara cu seminte de mac si satre mare sau susan si se aseza intr-o tava unsa se coc la foc potrivit circa 20 de minute pana se rumenes frrumos deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu mac" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune
Am urmarit-o pe sotia mea facand fel de fel de pateuri cu branza, cascaval, ciuperci sau carne. Au
19 voturi
5 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate