autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Saratele cu mix de branzeturi

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 februarie 2015

Ingrediente
220 gr unt, 4 linguri iaurt, 100 gr cascaval ras, 100 gr mix de branzeturi rase (este un mix de la Lidl, intr-o punga galbena), 1 praf de copt, 1/2 lingurita de sare, 500 gr faina, 1 ou, susan, chimen, mac

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol mixam untul, de la temperatura camerei, impreuna cu iaurtul.
Adaugam mixul de branzeturi si cascavalul.
Incorporam sarea, praful de copt, iar la final faina cernuta, pe care o punem pe rand.
Framantam pana obtinem un aluat omogen, nelipicios si foarte usor de modelat.
Presaram faina pe masa de lucru, rupem aluat cate o bucata mica, intindem o foaie potrivit de groasa.
Cu o forma de fursecuri decupam saratelele, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La fel procedam si cu restul aluatului.
Intr-un paharel amestecam susan, mac si chimen.
Oul il batem spuma si cu un penson ungem saratelele.
Le presaram cu mixul pregatit in paharel, apoi le introducem in cupotrul incins.
Reglam o temperatura potrivita si lasam sa se rumeneasca usor saratele.
Cand sunt gata le scoatem, le lasam sa se racoreasca.
Le pastram intr-un bol, pe care il acoperim cu folie alimentara.
Din aceasta compozitie ies 3 tavi mari cu saratele.
Sa aveti pofta la rontait!
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu mix de branzeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Coronite

Coronite

Se face un aluat din ingredientele amintite;se lasa sa se odihneasca(acoperit),cam 15-20 minute.Apoi

4 voturi    3 comentarii
5h
Dulciuri diverse
Gomboti cu prune

Gomboti cu prune

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert cu putina sare.Intre timp scoatem samburii de la prune

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 220 gr unt
  • 4 linguri iaurt
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 gr mix de branzeturi rase (este un mix de la Lidl
  • intr-o punga galbena)
  • 1 praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 500 gr faina
  • 1 ou
  • susan
  • chimen
  • mac

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cheesecake cu struguri si mar