In oala mixerului cu forma de aluat punem faina sarea, praful de copt si uleiul si incepem sa-l framantam.
In oala mixerului cu forma de aluat punem faina sarea, praful de copt si uleiul si incepem sa-l framantam si adaugam treptat apa pana se formeaza un aluat.
Framantam si adaugam maslinele, framantam cateva minute si il lasam acoperit cam jumatate de ora.
Taiem aluatul in 4-5 bucati si din fiecare bucata intindem o foaie de aluat subtire, o stropim cu putina apa si presaram susan si o transferam pe o tava de cuptor tapetata cu hartie si o taiem fasii. Pe aluatul din tava pana il taiem, il presaram cu mirodenii dupa dorinta ca sa fie picant si gustos.
Se coc la 180 de grade C, 10-15 minute pana se auresc bine.
Se lasa la racit si se pastreaza intr-o cutie etansa.
Sunt foarte bune la rontaiala la un pahar de bere si sant vegane sau de post.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii