Saratele deosebite

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 13/4 pahar faina de naut
  • 3/4 lingurita de sare
  • 3/4 lingurita de cumin macinat
  • 1/2 lingurita de piper
  • 4 linguri ulei de masline
  • 11/2 pahar apa
  • putin ulei de masline ptr uns tavaua
  • putin susan
  • putin patrunjel tocat-optional

Mod de preparare

In robotul de bucatarie cu lama de amestecat se pune faina de naut, uleiul, condimentele si apa si se amesteca bine pana devine o pasta putin lichida. Se lasa la rece o ora ca faina sa absoarba din apa. Se pune o foaie de pergament pe tava cuptorului se unge bine cu putin ulei de masline si se toarna compozitia sa fie uniforma, si se presara cu susan.

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade si se coace 20-25 de minute pana se rumenste frumos. Cand este copt se lasa putin la racit se scoate pergamentul pe o plansa si se taie dupa dorinta in patratele sau romburi cum doriti.

Se pastreaza intr-o cutie ermetic inchisa cateva zile. Se pot servi cu bere sau cu tot felul de paste. Sunt gustoase si sunt dietetice pentru ca nu contin faina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi - reteta bulgareasca de supa Tarator. O reteta simpla si racoritoare, perfecta...

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator
Prajitura usoara cu caise si zmeura

Prajitura usoara cu caise si zmeura

Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.

Prajitura usoara cu caise si zmeura
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise