autor:

kok miori

» » Retete vegetariene

Saratele deosebite

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 18 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 18 mai 2014

Ingrediente
13/4 pahar faina de naut, 3/4 lingurita de sare, 3/4 lingurita de cumin macinat, 1/2 lingurita de piper, 4 linguri ulei de masline, 11/2 pahar apa, putin ulei de masline ptr uns tavaua, putin susan, putin patrunjel tocat-optional

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

In robotul de bucatarie cu lama de amestecat se pune faina de naut, uleiul, condimentele si apa si se amesteca bine pana devine o pasta putin lichida. Se lasa la rece o ora ca faina sa absoarba din apa. Se pune o foaie de pergament pe tava cuptorului se unge bine cu putin ulei de masline si se toarna compozitia sa fie uniforma, si se presara cu susan.



Se incalzeste cuptorul la 200 de grade si se coace 20-25 de minute pana se rumenste frumos. Cand este copt se lasa putin la racit se scoate pergamentul pe o plansa si se taie dupa dorinta in patratele sau romburi cum doriti.



Se pastreaza intr-o cutie ermetic inchisa cateva zile. Se pot servi cu bere sau cu tot felul de paste. Sunt gustoase si sunt dietetice pentru ca nu contin faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele deosebite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Varza calita

Varza calita

Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei de masline. Intre timp taiem varza subtire ca pentru

7 voturi    8 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Gem de gutui in Multicooker

Gem de gutui in Multicooker

Am folosit gutui cumparate de la tarani din piata si mai mici si mai mari , galbene , bine coapte

7 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 13/4 pahar faina de naut
  • 3/4 lingurita de sare
  • 3/4 lingurita de cumin macinat
  • 1/2 lingurita de piper
  • 4 linguri ulei de masline
  • 11/2 pahar apa
  • putin ulei de masline ptr uns tavaua
  • putin susan
  • putin patrunjel tocat-optional

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă. Apoi se adaugă ardeiul kapia

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci