autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Saratele picante pentru cocktail

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 26 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 26 iulie 2011

Ingrediente
1pahar de faina, 1/3lingurita de sare, 125 grame unt, 75 grame branza parmezan-sau alt gen galbena

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingridentele in robotul de bucatarie cu lama metalica si se actioneaza pina se formeaza un aluat.

Se stinge aluatul si se formeaza un rulou lung cu diametrul mic ca a unei monezi se stringe in celofan si se da la frizer ptr 2 ore.Dupa 2ore se unge ruloul cu un ou batut si boia iute .Cu un cutit ascutit se taie rondele se pun pe o tava cu pergament se preseaza putin si se coc la 180 de grade -cuptorul incalzit dinainte. Se coc 7 minute pina sint aurii.Se racesc si se pot mentine intr-o cutie ermetic inchisa. Sint foarte bune la diferite cocktailuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele picante pentru cocktail" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clafoutis cu cacao, visine si capsune

Clafoutis cu cacao, visine si capsune

1. Bateti ouale cu zaharul pana acestea se deschid la culoare. 2. Cerneti faina in compozitie si

3 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Griu cu lapte

Griu cu lapte

Se spala arpacasul in 9ape,se fierbe.Inainte de afi dat deoparte se pune zahar,scortisoarasi coajarasade

5 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2012

    foarte gustoase! merci

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 august 2011

    Saratelel sint foarte gustoase dar a doua oara le voi taia mai subtiri.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1pahar de faina
  • 1/3lingurita de sare
  • 125 grame unt
  • 75 grame branza parmezan-sau alt gen galbena

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Lucia (Chef de cuisine)

foarte gustoase! merci

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac glazurat