autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Saratele picante pentru cocktail

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 26 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 26 iulie 2011

Ingrediente
1pahar de faina, 1/3lingurita de sare, 125 grame unt, 75 grame branza parmezan-sau alt gen galbena

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingridentele in robotul de bucatarie cu lama metalica si se actioneaza pina se formeaza un aluat.

Se stinge aluatul si se formeaza un rulou lung cu diametrul mic ca a unei monezi se stringe in celofan si se da la frizer ptr 2 ore.Dupa 2ore se unge ruloul cu un ou batut si boia iute .Cu un cutit ascutit se taie rondele se pun pe o tava cu pergament se preseaza putin si se coc la 180 de grade -cuptorul incalzit dinainte. Se coc 7 minute pina sint aurii.Se racesc si se pot mentine intr-o cutie ermetic inchisa. Sint foarte bune la diferite cocktailuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele picante pentru cocktail" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor moldoveneşti

Reţetă de preparare a papanaşilor moldoveneşti

Intr-un bol se amesteca faina cu gris,sare,zahar,coaja de lamaie,oul batut,branza si bicarbonatul

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Orange-muffins

Orange-muffins

1. Preparati jeleul de portocale astfel : puneti sucul de portocale pe foc . Amestecati budinca cu

11 voturi    16 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2012

    foarte gustoase! merci

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 august 2011

    Saratelel sint foarte gustoase dar a doua oara le voi taia mai subtiri.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1pahar de faina
  • 1/3lingurita de sare
  • 125 grame unt
  • 75 grame branza parmezan-sau alt gen galbena

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Lucia (Chef de cuisine)

foarte gustoase! merci

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
PANDISPAN