Se aleg sardine mari si se indeparteaza capetele.
Se spala bine, se sareaza si se lasa sa se usuce complet.
Se despica sardinele pentru a li se scoate oasele.
Se amesteca pasta de masline (sau maslinele tocate)cu ardeiul tocat fin si busuiocul, cu acest amestec, se umple sardinele.
Se dau pe rind prin faina, apoi prin ou si la urma prin pesmet.
Se incinge bine uleiul si se rumenesc sardinele pe ambele parti. Se servesc cu multa zeama de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii