autor:

miki

» » Budinci

sarlota aromata

Autor: miki (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miki (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
750 ml frisca lichida, 200 g frisca, 1 baton de vanilie, 75 gzahar pudra, 1 lingurita cu gelatina, cativa biscuiti crocanti cu cacao, 3 nectarine, 250 g zmeura, 100 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron,pune zmeura si nectarinele taiate felii.Presara deasupra zaharul.Cand zaharul s-a topit,repartizeaza in pahare fructele si nsosul pe care l-au lasat.Pastreaza la rece.Separat,se fierbe timp de 3 minute frisca lichida cu semintele din batonul de vanilie.Opreste focul,dupa care adauga zaharul pudra si gelatina.Bate cu telul pana compozitia se ingroasa.
Dupa ce sarlota s-a racit putin,toarn-o in paharele gata pregatite in frigider.Lasa la rece cel putin 3-4 ore.Serveste cu frisca deasupra,cateva fructe si biscuitii sfarmati.
Daca ti-a placut reteta noastra "sarlota aromata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Budinci
Budinca de cartofi

Budinca de cartofi

Cartofii se curata de coaja ,se spala si se taie felii subtiri apoi se pun la fiert in apa cu sare.Ii

22 voturi    16 comentarii
25 min
Budinci
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Se taie cozonacul in cubulete mai mari,se pun intr-o tava unsa cu unt,se amesteca cu fulgii de ciocolata

9 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750 ml frisca lichida
  • 200 g frisca
  • 1 baton de vanilie
  • 75 gzahar pudra
  • 1 lingurita cu gelatina
  • cativa biscuiti crocanti cu cacao
  • 3 nectarine
  • 250 g zmeura
  • 100 g zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Budinci

Budinca de paste cu ton salata si branza Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Crema de lamaie Crema de lamaie

Economica, sănătoasă și ușor de facut. Cea mai buna crema este cea făcută în casă. Se poate folosi pentru prajituri, rulade

2 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Panna Cotta