Intr-un castron,pune zmeura si nectarinele taiate felii.Presara deasupra zaharul.Cand zaharul s-a topit,repartizeaza in pahare fructele si nsosul pe care l-au lasat.Pastreaza la rece.Separat,se fierbe timp de 3 minute frisca lichida cu semintele din batonul de vanilie.Opreste focul,dupa care adauga zaharul pudra si gelatina.Bate cu telul pana compozitia se ingroasa.
Dupa ce sarlota s-a racit putin,toarn-o in paharele gata pregatite in frigider.Lasa la rece cel putin 3-4 ore.Serveste cu frisca deasupra,cateva fructe si biscuitii sfarmati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii