Se prepara budinca incalzind laptele, adaugand praful de sarlota amestecat cu zaharul in 100 ml lapte. Se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza.
Biscuitii rupti in bucati se aseaza pe pe fundul bolului pana formeaza un strat, apoi se adauga un strat de budinca. Budinca trebuie asezata calda. Deasupra budincii se aseaza cateva lingurite de dulceata de mure. Se mai aseaza un strat de biscuiti, unul de budinca si apoi cateva bobite de mure din dulceata pentru decor. Se serveste peste 5-6 ore, lansand timp biscuitilor sa se inmoaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii