In laptele incalzit se adauga praful de sarlota amestecat cu zaharul si 100 ml lapte. Se amesteca pana se omogenizeaza si capata consistenta unei creme. In boluri se rup in doua piscoturile de sampanie. Se adauga un strat de sarlota, unul de dulceata de capsune, inca unul de piscoturi si inca unul de sarlota. Se orneaza cu dulceata de capsune. O prajitura deosebit de fina!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii