autor:

Fara foto

» » Prajituri

Sarlota cu piscoturi de sampanie

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
1 litru lapte, 2 plicuri sarlota de vanilie, 6 linguri de zahar, 16 piscoturi de sampanie, 12 lingurite de dulceata de capsuni

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

In laptele incalzit se adauga praful de sarlota amestecat cu zaharul si 100 ml lapte. Se amesteca pana se omogenizeaza si capata consistenta unei creme. In boluri se rup in doua piscoturile de sampanie. Se adauga un strat de sarlota, unul de dulceata de capsune, inca unul de piscoturi si inca unul de sarlota. Se orneaza cu dulceata de capsune. O prajitura deosebit de fina!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Trigoane cu mere

Trigoane cu mere

Curatati merele de coaja apoi tocati-le marunt. Amestecati merele cu alunele tocate, zaharul, scortisoara

1 vot    2 comentarii
40 min
Prajituri
Mini cheesecake cu capsuni

Mini cheesecake cu capsuni

Blat: Pregatim o tava mare (eu am folosit tava de la cuptor) si pornim cuptorul la 180 grade Separam

4 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • lidia

    lidia (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    cu siguranta este buna dar eu as prefera sarlota preparata in casa nu cumparata din comert.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Foarte gustoasa si frumoasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Hmm,ce bine arata!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Usuricasi delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 2 plicuri sarlota de vanilie
  • 6 linguri de zahar
  • 16 piscoturi de sampanie
  • 12 lingurite de dulceata de capsuni

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

lidia (Chef de cuisine)

cu siguranta este buna dar eu as prefera sarlota preparata in casa nu cumparata din comert.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cupcakes veludo vermelho de Natal