autor:

Fara foto

» » Prajituri

Sarlota cu piscoturi de sampanie

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
1 litru lapte, 2 plicuri sarlota de vanilie, 6 linguri de zahar, 16 piscoturi de sampanie, 12 lingurite de dulceata de capsuni

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

In laptele incalzit se adauga praful de sarlota amestecat cu zaharul si 100 ml lapte. Se amesteca pana se omogenizeaza si capata consistenta unei creme. In boluri se rup in doua piscoturile de sampanie. Se adauga un strat de sarlota, unul de dulceata de capsune, inca unul de piscoturi si inca unul de sarlota. Se orneaza cu dulceata de capsune. O prajitura deosebit de fina!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu pere si ciocolata

Prajitura cu pere si ciocolata

Pregatim un bol in care punem faina, zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul, scortisoara, praful

2 voturi    4 comentarii
1h 25 min
Prajituri
Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Biscuitii se macina fin fie la robot, fie cu ajutorul sucitorului. ( daca nu dispuneti de robot,

16 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • lidia

    lidia (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    cu siguranta este buna dar eu as prefera sarlota preparata in casa nu cumparata din comert.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Foarte gustoasa si frumoasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Hmm,ce bine arata!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Usuricasi delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 2 plicuri sarlota de vanilie
  • 6 linguri de zahar
  • 16 piscoturi de sampanie
  • 12 lingurite de dulceata de capsuni

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

lidia (Chef de cuisine)

cu siguranta este buna dar eu as prefera sarlota preparata in casa nu cumparata din comert.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Mira