autor:

Fara foto

» » Prajituri

Sarlota cu piscoturi de sampanie

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
1 litru lapte, 2 plicuri sarlota de vanilie, 6 linguri de zahar, 16 piscoturi de sampanie, 12 lingurite de dulceata de capsuni

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

In laptele incalzit se adauga praful de sarlota amestecat cu zaharul si 100 ml lapte. Se amesteca pana se omogenizeaza si capata consistenta unei creme. In boluri se rup in doua piscoturile de sampanie. Se adauga un strat de sarlota, unul de dulceata de capsune, inca unul de piscoturi si inca unul de sarlota. Se orneaza cu dulceata de capsune. O prajitura deosebit de fina!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu piscoturi de sampanie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Morminte dulci

Morminte dulci

Incinge cuptorul la 190˚C. Pentru biscuiti, amesteca faina cu cacaoa si bicarbonatul de sodiu.Intr-un

4 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura Grizulina

Prajitura Grizulina

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • lidia

    lidia (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    cu siguranta este buna dar eu as prefera sarlota preparata in casa nu cumparata din comert.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Foarte gustoasa si frumoasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Hmm,ce bine arata!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Usuricasi delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 2 plicuri sarlota de vanilie
  • 6 linguri de zahar
  • 16 piscoturi de sampanie
  • 12 lingurite de dulceata de capsuni

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

lidia (Chef de cuisine)

cu siguranta este buna dar eu as prefera sarlota preparata in casa nu cumparata din comert.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Chec in doua culori acoperit cu ciocolata