Se bat galbenusele cu zaharul si apa calda, se pun apoi albusele spuma tare, faina amestecata cu praful de copt. Amestecul se toarna in tava mare ed aragaz unsa si pudrata cu faina si se coace la foc potrivit. Se scoate apoi din tava, se unge cu gem si se ruleaza intr-un prosop umed.
Prunele bucati se fierb cu apa, zaharul si gelatina, amestecand incontinuu. Se amesteca branza de vaci cu scortisoara, zaharul si sosul de prune si se lasa 40 min la rece. Se incorporeaza frisca batuta. Blatul se taie felii potrivit de groase. Se ia o sita mare si se pune blatul pe fundul si peretii ei. Se toarna crema si se acopera cu un rand de felii de blat. Se da 5 ore la rece. Inainte de servire se rastoarna cu grija pe un platou.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii