Gelatina se inmoaie in apa rece 15 minute,apoi se dizolva in putina apa calduta impreuna cu zaharul pudra intr-un alt castron.
Lamaia si 200 g de mandarine se storc foarte bine de zeama,apoi sucul obtinut se amesteca cu siropul de zahar si gelatina,dupa care se strecoara.
Restul fructelor se curata si se taie felii rotunde,iar feliile de ananas se scurg de zeama.
Peretii si fundul vasului(formei) se vor unge foarte bine cu sirop si se tine la frigider 10-15 minute.
Dupa ce s-a racit suficient,asezam pe fundul vasului(formei)un strat de piscoturi inmuiate in suc de ananas,apoi asezam peste piscoturi si pe peretii vasului(formei) fructele combinate , se toarna restul de sirop si se tine la frigider cca 6-8 ore.
Se orneaza cu frisca naturala din abundenta si fructe.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii