Puneti frisca la fiert,cam 3-5\'adaugati vanilia si cateva picaturi de esenta de rom.
Luati vasul de pe foc si adaugati zaharul,gelatina si bateti totul cu un tel pana se ingroasa bine.
Puneti curmalele,portocalele si visinile taiate felii;amestecati iar.
Sarlota se toarna in forme reci si se da la frigider pana se intareste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii