autor:

Fara foto
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1 capatana varza acra, 200 g orez, 100 g pasat (porumb macinat mai mare) sau fulgi de ovaz, 300 g morcovi rasi pe razatoare mare, 1/2 telina, 1 ceapa, 1 lingurita pasta de tomate, 1 lingurita zahar, 1 legatura marar, 1 lingurita seminte de chimen macinate, 3 linguri ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Caliti ceapa taiata marunt, adaugati telina si morcovii rasi. Condimentati cu sare si piper. Cand legumele s-au inmuiat, adaugati orezul spalat, pasta de tomate, mararul, chimenul si zaharul. Tineti amestecul pe foc 10', amestecand din cand in cand, apoi lasati-l la racit. Adaugati pasatul sau fulgii de ovaz si omogenizati amestecul. Condimentati daca mai este necesar. Cu acest amestec umpleti foile de varza. Fierbeti sarmalele la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "SARMALE CU MORCOVI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

-Se spală cartofii și se pun la fiert în coajă, în apă cu puțină sare. -Se fierb

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Chiftele cu nuca si usturoi

Chiftele cu nuca si usturoi

Intr-o farfurie, punem painea la inmuiat in lapte. Cartofii raciti, ii curatam de coaja si ii dam

15 voturi    12 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O reteta deosebita !

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    N-am pus niciodata la sarmale porumb, fulgi de ovaz si chimen, dar, cred ca merita incercata si aceasta reteta.Este interesanta.

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 capatana varza acra
  • 200 g orez
  • 100 g pasat (porumb macinat mai mare) sau fulgi de ovaz
  • 300 g morcovi rasi pe razatoare mare
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • 1 lingurita zahar
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita seminte de chimen macinate
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Fasole batuta