autor:

Fara foto
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1 capatana varza acra, 200 g orez, 100 g pasat (porumb macinat mai mare) sau fulgi de ovaz, 300 g morcovi rasi pe razatoare mare, 1/2 telina, 1 ceapa, 1 lingurita pasta de tomate, 1 lingurita zahar, 1 legatura marar, 1 lingurita seminte de chimen macinate, 3 linguri ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Caliti ceapa taiata marunt, adaugati telina si morcovii rasi. Condimentati cu sare si piper. Cand legumele s-au inmuiat, adaugati orezul spalat, pasta de tomate, mararul, chimenul si zaharul. Tineti amestecul pe foc 10', amestecand din cand in cand, apoi lasati-l la racit. Adaugati pasatul sau fulgii de ovaz si omogenizati amestecul. Condimentati daca mai este necesar. Cu acest amestec umpleti foile de varza. Fierbeti sarmalele la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "SARMALE CU MORCOVI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Acesti ardei sunt un aperitiv, dar i-am fãcut pt. o cinã vegetarianã, la care ii place poate pune

7 voturi    4 comentarii
35 min
Retete vegetariene
Conopida natur gratinata cu usturoi

Conopida natur gratinata cu usturoi

Se rupe conopida buchetele, se spala, se zvanta si se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta in

21 voturi    21 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O reteta deosebita !

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    N-am pus niciodata la sarmale porumb, fulgi de ovaz si chimen, dar, cred ca merita incercata si aceasta reteta.Este interesanta.

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 capatana varza acra
  • 200 g orez
  • 100 g pasat (porumb macinat mai mare) sau fulgi de ovaz
  • 300 g morcovi rasi pe razatoare mare
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • 1 lingurita zahar
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita seminte de chimen macinate
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita de ciuperci