autor:

Fara foto
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1 capatana varza acra, 200 g orez, 100 g pasat (porumb macinat mai mare) sau fulgi de ovaz, 300 g morcovi rasi pe razatoare mare, 1/2 telina, 1 ceapa, 1 lingurita pasta de tomate, 1 lingurita zahar, 1 legatura marar, 1 lingurita seminte de chimen macinate, 3 linguri ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Caliti ceapa taiata marunt, adaugati telina si morcovii rasi. Condimentati cu sare si piper. Cand legumele s-au inmuiat, adaugati orezul spalat, pasta de tomate, mararul, chimenul si zaharul. Tineti amestecul pe foc 10', amestecand din cand in cand, apoi lasati-l la racit. Adaugati pasatul sau fulgii de ovaz si omogenizati amestecul. Condimentati daca mai este necesar. Cu acest amestec umpleti foile de varza. Fierbeti sarmalele la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "SARMALE CU MORCOVI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cartofi prajiti cu ceapa

Cartofi prajiti cu ceapa

Cartofii se curata si se taie felii subtiri si ceapa se taie fideluta. Intr-o tigaie se incalzeste

5 voturi    3 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Mancarica de gogosari

Mancarica de gogosari

Gogosarii se curata de cotor si se taie felii subtiri. Ceapa se curata si se taie solzisori. Impreuna

9 voturi    4 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O reteta deosebita !

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    N-am pus niciodata la sarmale porumb, fulgi de ovaz si chimen, dar, cred ca merita incercata si aceasta reteta.Este interesanta.

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 capatana varza acra
  • 200 g orez
  • 100 g pasat (porumb macinat mai mare) sau fulgi de ovaz
  • 300 g morcovi rasi pe razatoare mare
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • 1 lingurita zahar
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita seminte de chimen macinate
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Pate de nuci
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide