Se pregatesc frunzele de varza ,se trece un jet de apa peste ele sa se desareze.Painea se taie in cubulete mici care se introduc intr-o tava la cuptor pina se rumenesc putin si apoi se scot. Ceapa se taie marunt, la fel morcovii, apoi ardeiul gras si merele. Intr-o cratita se pune jumatate din cana de ulei peste care se pun ceapa, morcovii, ardeiul. Cand sunt calite se aseaza orezul se lasa putin sa se caleasca apoi se ia cratita de pe foc. Se adauga merele taiate marunt, painea, boia, sarea, piperul. Se fac sarmalutele care se aseaza intr-o cratita pe fundul careia am asezat un strat de varza taiata .Se pune o crenguta de cimbru apoi sarmalele.Se toarna cealalata jumatate de cana de ulei si se completeaza cu apa. Deasupra se pot pune frunze intregi de varza .Se lasa la fiert cca 2 ore jumate la foc domol.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii