Pentru ca azi e zi de post si vineri la fel, m-am gandit sa fac repede niste sarmalute de post.
Am procedat astfel: am curatat zarzavatul, am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit cu cateva linguri de ulei. Cand s-a inmuiat un pic, am adaugat morcovii dati pe razatoarea mica, apoi ciupercile tocate marunt si soia pe care in prealabil am fiert-o 15 minute in apa si am scurs-o bine. Potiviti de sare, piper, nucsoara, adaugati si orezul si mai lasati cateva minute sa sa caleasca.
Luati de pe foc si adaugati verdeata tocata marunt si impaturiti sarmalele. Intr-o oala incapatoare puneti un pic de ulei, apoi un pic de varza tocata si apoi asezati sarmalutele. Acoperiti cu apa si puneti la fiert la foc mic. Daca va place, puneti si bulion la fiert.
Va urez pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii